Nouă cine ne plânge de milă?!

Domnul Radu Berceanu, acest "Udrea" de la Transporturi, a făcut poate primele declaraţii din ipostaza de şofer. Le puteţi citi integral, în prima parte a acestui articol.

Pe lângă faptul că se plânge cum noi, prostimea, ne permitem să îl înjurăm pe EL, mare sculă pe minister, acest domn mai deplânge starea maşinii sale, mult prea plimbate, şi implicit rupte, pe mirificele drumuri ale patriei. Drumuri de care, în atâtea mandate la Transporturi, ar fi trebuit să se ocupe.

Stimabile... Răducu, hai să-ţi zic o chestie. Maşina aia nu te merită. Tu, în schimb, meriţi să îţi rupi nervii şi maşina pe drumurile noastre. De nici nu mai stiu câţi ani, tot construieşti autostrăzi. După Bechtel, Bucureşti-Braşov, acum ai mai scornit ceva: Autostrada Zăpezii şi tronsonul Comarnic-Braşov.
Tot ce-ai reuşit până acum sunt cel mult nişte şoseluţe [ :))], pentru care te-ai bătut cu pumnul în piept, de l-ai convins până şi pe Badea să-şi scoată penele la-naintare prin Capitală.
Am mai scris aici despre Valea Oltului, unde tot mai mulţi "proşti" îşi rup roţile; despre DN 73 (Braşov-Argeş), pe care am şansa (sau, mai bine zis, neşansa) să-l parcurg cam o dată, de două ori pe an, şi care se află într-o stare... execrabilă. A fost nevoie de o adevărată campanie media, săptămâna trecută, în cadrul Antenei 3, pentru ca un pod de pe acest drum naţional să fie... peticit. Asta după ce ajunsese ca fier-betonul din structura de rezistenţă să iasă la suprafaţă, şi să muşte din anvelopele celor care îl traversau.
Am scris despre idioţii de agenţi economici (fără de care aţi muri cu toţii de foame, la propriu, şi de care vă bateţi joc cu o nesimţire crasă!) care plătesc roviniete, de mii de lei pe an, doar ca să derapeze pe drumurile tale. Se întâmplă, ştie o ţară întreagă, ca în anumite zone, înalte în genere, cum ar fi Pasul Tihuţa, să se înzăpezească drumul, şi, cu toate astea, nimeni nu face nimic atunci când vede că NINGE. Aşteaptă pur şi simplu. Iar atunci când un camion derapează, blocând drumul, ori răsturnându-se, ştirea este prezentată cam aşa: "Drumul X a fost blocat din cauza unui tir care a derapat, bla, bla." Dar camionul ăsta din cauza CUI a derapat? Nu cumva din cauza imbecililor extrem de pricepuţi într-ale drumurilor?
Ori: "Drumul Y a fost blocat, din cauza maşinilor neechipate corespunzător de iarnă, poliţiştii fiind nevoiţi să... bla, bla." Pot eu să-mi echipez maşina... şi cu anvelope de iarnă aurite, dacă drumul e tot un nămete! Degeaba am lanţuri antiderapante de platină- nu poate nimeni străbate zeci ori sute de kilometri cu ele.

Acestea fiind spuse, şi muuulte altele nespuse (încă!), mai crezi că eşti îndreptăţit să deschizi gura ca să te plângi? Da, sunt sigură că vei răspunde afirmativ. E din cauza mitocăniei libidinoase care ţi se poate lesne citi pe chip, mitocănie de care sunt înţesaţi toţi cei din gaşca ta.


Comentarii

Marius Ola a spus…
Adică tot un fel de bandit.
PS: Ai un premiu la mine pe blog:)

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie