Corect!

Mai devreme, eram cu maman pe stradă, şi trecem pe lângă o agenţie de turism. Agenţia avea vitrină, iar pe sticla acesteia scria cu litere de-o şchioapă "Transport de persoane intern şi internaţional". Maman aproape că se opreşte din mers, şi, după mutriţa pe care o luase, simţeam că urmează să arunce o vorbă de duh.
Se întoarce către mine şi-mi zice: N-au scris bine ăia pe vitrină. Mai precis ar fi fost "Transport de persoane intern, internaţional şi electoral"!


Comentarii

Andrei a spus…
Bună asta. Acu serios vorbind apropo de turismul electoral: nu am să-i înțeleg niciodată pe cei care îl practică(mă refer la cei care oferă mita pentru vot). Cât poți câștiga prin acest procedeu? 0,1%? 0,2%? Vă dați seama cât de strânsă trebuie să fie lupta ca să se ajungă la situația în care să conteze turiștii electorali?

Pe de altă parte, nu îi înțeleg nici pe turiștii electorali. Păi să îmi pun eu libertatea în joc pentru un pumn de arginți? Cât de jos trebuie să fiu?
Oana a spus…
@ Andrei: Presupun că furatul propriei căciuli e un sport ce ne defineşte ca naţie. Trist.
Marius Ola a spus…
Cred că partea cu transportul electoral aduce un profit uriaş agenţiei mai ales în perioada asta. Ca la noi la nimeni:)
Oana a spus…
@ Marius: Având în vedere faptul că domn' Nica declara, cu luni în urmă, că nu mai există niciun autocar disponibil pentru închiriere în ziua alegerilor, imaginează-ţi!!!

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie