PeDe-Leul îşi dă cu stângul în dreptul

Sunt deja 4 zile de când în Ţara Românească s-a iscat circul, şi reprezentanţi, de marcă ori ba, ai partidului portocaliu, apar pe la felurite emisiuni, pentru a combate acuzaţiile de fraudare a alegerilor de duminica trecută, aduse de către PeSeDe.

Până aici, nimic rău în a se apăra. E drept, dacă eu aş fi miezul partidului portocaliu, n-aş trimite tot felul de papagali fără argumente serioase pe la toate televiziunile- aşa cum am văzut un împiedicat membru al PD-L Braşov, ieri seară, în emisiunea Naşului local, aka Berariu.
Degeaba i-a îndemnat Băselu pe mai micii lui colegi de partid să îşi păstreze calmul şi seninătatea- ei nu şi nu. Îşi scot ochii în direct cu pesediştii, îi acuză ca au contrafăcut dovezi, şi câte şi mai câte. Toate le fac de o aşa manieră, încât ai zice că sfinţii din icoane sunt mici copii, în comparaţie cu ei.

În spatele aparentei sfinţenii, ştiţi cu ce se ocupau membrii de va(r)ză ai PD-L Braşov, duminică seara, când observaseră că Prostănacul îi cam luase faţa Băselului? Nu, nu ştiţi, dar vă zic eu. Dădeau telefoane disperate, în stânga şi-dreapta, diverselor personalităţi ale urbei de sub Tâmpa, cerându-le CNP-uri, ale persoanelor despre care ştiau că nu ar fi votat în ziua respectivă. Nu ştiu câţi dintre cei sunaţi le-au oferit astfel de informaţii pe tavă, dar cert e un lucru- disperarea cauzată de o eventuală pierdere a puterii naşte monştri!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie