Brănenii dau de gol PeDe-Leii

Pentru că tot se umflă unii şi alţii în pene, pentru că, vezi Doamne, renumărarea voturilor nule, dispusă de CCR, ar fi adus beneficii tot Băselului, ţin să vă mai relatez o povestioară aflată zilele astea. Nu ştiu dacă e de râs ori de plâns, dar faptele stau cam aşa:

După mai bine de o săptămână de la incidente, Badea Vasile, Nea Ionică, şi Ţaţa Lucica, ce domiciliază într-unul din satele Branului, au relatat cum, în dimineaţa turului II al alegerilor prezidenţiale, aproape toţi sătenii au primit la poartă câte o găleată cu 2 pungi de făină, şi vreo 2 de zahăr, printre care erau împăturiţi şi bine vârâţi 200 de lei.
Tot în ziua turului II, sus numiţii mai povestesc, cum înspre amurg, "uliţele" Branului au început să freamăte de autocare cu turişti. Nu, nu veniseră să viziteze niciun Castel, şi niciun Conte Dracula. Veniseră într-un scop electoral precis- să pună ştampiluţele pe Contele Băselu, căci la ieşirea din cabinele de vot îi aşteptau membrii partidului portocaliu, cu renumeraţia cuvenită- 300 de lei de căciulă.

Bani să fie, şi proşti să mai fie, că de voturi facem noi rost!

PS. Pe care dintre marile producţii, "Băselu' loveşte" şi "Buzunarul lui Geoană", aţi nominaliza-o pentru Oscar?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie