E vineri? S-a terminat s(tr)esiunea!!!

A sosit şi ziua Z. Cu tot setul de nervi, din cauza tuturor imbecililor, care din dorinţa de a se simţi importanţi şi băgaţi în seamă (chiar dacă asta înseamnă înjurăturile a sute de studenţi) s-au gândit că n-ar fi rău să ne strice programul, tocmai într-o zi frumoasă de vineri, când păsărelele au cântat încă din zori (asta vă spun sigur, pentru ca sunt trează de la 6), soarele a strălucit puternic, iar străşinile au curs continuu, zi numai bună de savurat in aer liber.

Oricum, senzaţie ca asta întâlnim o dată la jumătate de an universitar. Ţi-e sete, ţi-e foame, pe mine m-au durut călcâiele de stat în picioare, dar când ieşi de la ultimul examen... nimic nu se compară!
Aşadar, ca să fie treaba oablă, declar deschise vacanţa, aripile noastre, precum şi cheful de distracţie (momentan nu ne încearcă decât cheful de somn... dar weekend-ul e lung, noaptea de sâmbătă e promiţătoare, iar duminică... duminică e aniversarea lui Luca:D).

Dragilor, sunt prea entuziasmată, şi în acelaşi timp prea obosită ca să mai pot scrie ceva.
Weekend plăcut, cu mult soare!!!


Comentarii

Clubul celor care au terminat sesiunea săptămâna trecută te salută și îți doresc o vacanță faină!
Oana a spus…
Merci, la fel si voua:)
Andrei a spus…
Nu știu cum a fost la tine, dar ultimul meu examen a fost și cel mai greu. La care se adaugă lipsa de chef de învățat din ultima săptămână, așa că ieșirea a fost de două ori mai savuroasă.
Oana a spus…
La mine penultimul examen a fost nu greu, ci DE GROAZĂ. Ultimul a fost kinda greu, dar având în vedere că penalul îşi găseşte aplicare practic peste tot...
Încă nu mi-am revenit:))

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie