A breath of fresh air


Although my t-shirt's summery shiny pink, there's still snow up there, on the moutain peaks.

P.S. Papuceii mei cei noi meritau să apară şi ei in poză:(

Comentarii

notopic a spus…
Esti draguta... ai si un ID de mess?!Hmmm... daca ma gandesc... deja am ID-ul tau... dar... un numar de telefon ceva? poate iesim la o cafea... ce zici?

( scuze Oana dar amandoi stim ca oricum urma sa primesti un comment de genul asta... asa ca m-am gandit sa scutesc lumea de efort... si sa fiu eu cel care intreaba. Asa-ti trebuie daca te incapatanezi sa pui poze cu tine pe net :))) )

Azi chiar a fost o zi tare frumoasa ( mai ales daca o comparam cu furtuna de ieri... dar chiar si fara comparatia asta ).

Am simtit ca lesin de cald... a fost prima zi in care am avut impresia ca daca nu ajung repede la umbra o sa-mi ia foc tricoul :)) . Acum, pe seara, am dat o fuga sus la Belvedere...
Ce sa mai... super zi... sa speram ca o s-o tina tot asa !!
Oana a spus…
@Notopic: Auzi, tu te crezi "pă" haifaiv?:))
Lăsând gluma la o parte, sper ca de-acum încolo să avem parte doar de astfel de zile... Fără ploi, fără deprimare, cu plimbări cat mai multe si cu soare, că deh, trebuie să ne şi bronzăm:D
Pe mine nu mă interesează numărul tău de telefon. Sunt foarte curios însă să ştiu unde e făcută poza? Că e tare faină zona.
Cât mai multe zile însorite!
Oana a spus…
@Razvan: Lângă Bran, în Predeluţ, mai exact;)

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie