In ză neibărhud


Din seria "Gospodari la datorie", sunt enchantée de vous presenter.... Nici nu ştiu cum ar trebui să-l numesc- îndrăgostit de automobilul propriu... Mr. Prosop de bucătărie, sau de ce nu, Mr Spray de geamuri... Deci: Se ia una bucată cocalar/ gospodar/ automobilist pasionat, îmbrăcat stilat, cu treling şi sapcă întoarsă smechereşte pe chelie. Se adaugă un coteţ, ah, pardon, o maşină recent adusă în ţară, care păstrează pe lângă numerele de înmatriculare provizorii, însemnele statului de origine, la mare rang, pe lunetă. Că doar tre' să vadă lumea ce boss e el cu maşina lui cu tot.
Se scoate una bucată rolă de prosop ieftin de bucătărie, plus una bucată sticlă cu fâs-fâs de soluţie pentru curăţarea geamurilor, de preferinţă cu conţinut ridicat de alcool, pentru că face bine la vopsea- vă rog să observaţi capota.
Nu contează noroiul dă două de'şte dă pă tablă, geamurile tre' să fie lună. Şi omul nostru freacă, şi freacă, şi lustruieşte... La soare te poţi uita, la maşina dânsului ba!

P.S. Ţi-ai luat frecăţeii de hârtie de pe plafon?:))






Comentarii

Anonim a spus…
Lasa omu' in pace ... e prea nefericit! Este pe numere rosii, deci are taxa de platit si la cat are de dat pe tigaia aia, cred ca smotoceii de hartie o sa-i mai ramana ... intelege-l ....

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie

Povestea fânului