Breaking News: Criza a lovit Braşovul!

   Domn' Popescu de la Statistică DGFP Braşov anunţa cu gura până la urechi că "o să ieşim din recesiune, încet dar sigur".
  Însă, domn' primar George (cu accent englezesc, vă rog) Scripcaru îl contrazice. Aflat la inaugurarea unei creşe construite de municipalitate, al nost' primare a refuzat să taie panglica, invocând scuza economiei de criză. A preferat să dezlege şi să strângă grijuliu panglica, returnând-o directoarei creşei, "că mai trebuie şi altădată".

  Întotdeauna m-au amuzat oamenii care-şi dau cu stângul în dreptul. Îl includ în categoria aceasta şi pe Ion Popescu, care, dacă nu mă înşel, acum câteva săptămâni se plângea pe la televiziuni în legătură cu încasările slabe la bugetul de stat, iar acum vede totul în roz, alimentând parcă speranţa deşartă celor a care trăiesc cu impresia că aşa-zisa criză va trece făcând nimic, ori trăind din bani veşnic împrumutaţi.
  Despre Scripdzi, ce să mai spun? Asfaltăm şi reasfaltăm o bucată de drum, sau o stradă din oraş, de nu-ştiu-câte ori pe an, construim un patinoar la preţ special, dar ne zgârcim la o panglică...
 
  Poate are şi el dreptatea lui- din puţin se face mult! :D



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie