niu lux for ză lend of ciois


Sâmbătă seara. Plictis total. Mă aşez în faţa teve-ului, şi butonez între cele câteva posturi agreate.

Pe Realitatea, după ştirile de la ora 21, s-au dezbătut, în cadrul unei Ediţii Speciale, diversele aberaţiile care apar în mirificul peisaj carpato-danubiano-pontic.
Pe lângă cascadori cu Hummer-uri în Dâmboviţa, SUV-uri împotmolite în nisip, miniştri de o auto-proclamată frumuseţe rară, bătrâni cu pensii mizere, şi politicieni cu averi în continuă creştere, răsare acest minunat personaj. Specimen, să îl denumim mai degrabă- Nati Meir. Nu ştiu cât ştiu alţii despre el, mie mi-e clar de acum ceva ani buni că e insuportabil, mai ales din cauza românei stâlcite pe care o mormăie.

Ce aflăm din video-ul următor:
1. Monica(ca) Columbeanu e dorită de o "gramadă de oameni". Pe ce post, asta e discutabil.
2. Tineretul român sprijină candidatura unui papiţoi prost-vorbitor al limbii oficiale a ţării al cărei preşedinte vrea să devină, de dragul unei periuţe de dinţi. N-ar da Dumnezeu să vă iasă cine ştie ce bube de la pasta din periuţele alea.
3. "New look" n-a fost inventat de Christian Dior. Ci de mirificul Nati Meir.

Plus că am elucidat şi soluţia problemei născute între jurnaliştii (Creţulescu & Kelemen) invitaţi în studio, şi anume de ce se foloseşte Nati tocmai de periuţe de dinţi pentru a face rost de semnăturile necesare candidaturii. Păi nu celelalte partide (vezi PSD) fac maiale, petreceri şi alte par(v)anghelii cu mici şi bere? Ei, dăruirea periuţelor denotă grija deosebită pe care domnul Meir o are pentru sănătatea bucală a potenţialilor săi alegători.

Mistery solved.


Comentarii

ai' de capu' nostru! Dormi române în continuare...

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie