Gigi şi-a deschis balamuc de Crăciun

  Cred că e imposibil să nu fi aflat până acum că, în Ajun de Crăciun, la poarta latifundiarului din Pipera, a.k.a. Jiji, s-au adunat cirezi sute de oameni. Bucuria lui Jiji- i s-a dat şansa să behăie în faţa camerelor de filmat, şi să iasă cu fişicurile de 50 si 100 de lei în mână, ca să le împartă ţanţoş, în stânga şi în dreapta, "colindătorilor".
  La o emisiune de mare rang erau două invitate (nici nu m-am sinchisit să ştiu cine erau, probabil că doar nişte femei fără căpătâi, din moment ce nu erau ocupate cu cozonaci sau sarmale în ziua cu pricina), care spuneau că nu e vina lui Jiji că s-au adunat oamenii acolo, şi nici a oamenilor, ci a celor de la conducerea ţării, pentru că i-au adus pe români în starea de disperare care i-a făcut să se calce în picioare la porţile latinfundiarului. Pe scurt, nu mult i-a lipsit ca să spună că Băsescu e de vină pentru claia peste gramadă şi dovada de incultură şi prostie infinită postată la porţile lui Gigi.
   
  Dacă Becali ar fi un om cu scaun la cap, la vederea masei dezlănţuite în faţa porţii mele, ar fi chemat frumos Poliţia, ca să o risipească. O primă concluzie pe care eu o desprind din toata tevatura e faptul că Nea Jiji nu munceşte banii aceia, din moment ce aruncă 80.000 de lei pe toţi nespălaţii care vin şi fac pe amărâţii la el la poartă, majoritatea celor pe care i-am văzut în imagini fiind oameni în putere, numai buni de pus la muncă. Cea de-a doua concluzie e că cei care se aseamănă se adună, cu Jiji în frunte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie