Postări

Se afișează postări din februarie, 2012

Lidl şi necesităţile fiziologice ale clienţilor

  Zilele trecute, într-un magazin Lidl, la rând la casă. În faţa mea, un bătrânel de vreo 70 de ani, haios nevoie mare. Casiera: - X lei. Bătrânelul: - Da, pofitiţi. O toaletă aveţi aici în magazin? Casiera: - Nu, ne pare rău. Magazinele Lidl nu sunt prevăzute cu toalete pentru clienţi. Bătrânelul: - Înţeleg. Atunci, oliţe aveţi? ...

Ţara e în criză de ouă

  Nu vă grăbiţi să vă gândiţi la prostii, vă rog!  Săptămâna trecută, la cumpărături, am remarcat faptul că ouăle s-au scumpit suspect de mult, mai ales că nu vine nici Paştele, şi cu atât mai puţin, Crăciunul, căci astea sunt ocaziile de boom a preţului oualor.   Astăzi, mare agitaţie în mass-media pe marginea faptului că majoritatea fermelor din ţară se află "în criză" de ouă, din pricina temperaturilor scăzute din ultima vreme, dar că în maxim 10 zile vor reveni la normal atât producţia, cât şi preţurile.   Acum, am o sugestie- dacă tot ne invita acum ceva ani respectabilul domn Adrian Năstase să îi numărăm ouăle, de ce nu scoate dumnealui ţara din criză, cu găinile superperformante de Cornu? 

Mult alb

Imagine
    Duminică frumoasă, dragilor!  

S-a mai terminat încă o sesiune

  ... mai precis penultima din facultatea asta.   Astăzi după-amiază am avut ultimul examen, iar de la ora 16 sunt liberă ca pasărea cerului. Încă am senzaţia aceea idioată că stau degeaba, când ar trebui de fapt să învăţ, dar în cateva zile o să scap şi de ea.   De mâine încolo vreau să fac lucrurile mărunte care îmi plac, vreau să mă plimb liniştită, vreau să croşetez, să citesc, să vorbesc cu oameni de care îmi e dor, să merg la operă, să fac cumpărături, şi orice alt lucru care mă poate scoate din starea asta de stres din ultimele patru săptămâni.   Dacă stau şi mă gândesc că, teoretic, peste numai două săptămâni şi ceva vine primăvara, seara devine şi mai frumoasă!

USL are abilităţi organizatorice

Imagine
    Nu s-or pricepe ei la mare lucru şi nu au practic nicio soluţie pentru România, dovadă stând faptul că o ţin una şi bună cu alegerile anticipate.   De câteva zile s-au aprins ceva scântei între capetele partidelor USListe, însă asta nu i-a împiedicat să organizeze o scară a măgarilor desăvârşită :)). 

România a rămas fără ţap ispăşitor

  Emil Boc a anunţat astăzi depunerea mandatului guvernului, după, aflu acum, 1100 de zile în fruntea acestuia.  1100 de zile în care orice s-ar fi întâmplat în ţară, bun sau rău, Boc era de vină. S-au diminuat cu 25% salariile bugetarilor? Boc era de vină. Ninge şi bate viscolul? Boc era de vină. Scade sau creşte economia ţării? Doar Boc era de vină. Apostu ia şpagă? Evident, tot Boc era vinovat.   Rămâne de văzut cine se încumetă să preia postul de ţap ispăşitor al ţării, şi, mai ales dacă Parlamentul îl va agrea. PS. Discuţie astăzi, la farmacia veterinară:   Vânzătorul: - Am auzit că o pun pe Boagiu în locul lui Boc...   Un nene care spărgea seminţe între dinţi: - Aoleu, aia are tocul de-un metru!   Eu, neputând să mă abţin: - Vi se pare că are vreo relevanţă înălţimea tocului? Contează ce are în cap! (Ai naibii misogini!) PS2. Mi-ar plăcea enorm de mult ca peste vreo 2-3 luni să iasă protestatarii în Piaţa Universităţii ca să îl ceară pe Boc înapoi :)) PS3. Dacă nu aţi fost pe