Sugestie pentru domnul primar Mazăre


  De data asta vreau să îmi extind raza de acţiune, şi să ies din sfera Braşovului. Pentru că zilele trecute Bamboo-ul din Mamaia a fost pus la pământ de buldozerele rele, trimise de autorităţi pentru că nu exista niciun soi de autorizaţie pentru amplasarea lui acolo, şi pentru că domnului primar de Constanţa, Radu Mazăre, i-a venit ideea de a vinde cazinoul de pe faleza constănţeană, m-am gandit că cea mai nimerită corelaţie dintre cele două happening-uri ar fi ca noul Bamboo de la malul mării să se deschidă... aţi ghicit, la cazino.
  
  De ce? Domnului Mazare îi place să se zbenguie prin cluburi- astfel ar avea şansa să se zbenguie într-o clădire emblemă. Celor care merg la Bamboo le place să epateze- faleza din Constanţa e locul ideal, unde mai pui că ar fi loc şi pentru o parcare pentru herghelia de cai putere. 
  Domn' primar, nu mai căutaţi şeici şi alţi imbuibaţi care să valorifice cazinoul! Faceţi o faptă bună, sprijiniţi business-ul autohton, şi nu vindeţi valorile istorice pe te-miri-ce. Sunaţi-l pe Botezatu, faceţi-i o ofertă, şi sunt sigură că peste vreo lună, maxim două, vom putea admira in toată splendoarea, parada de cefe-late şi piţipoance inşirate pe faleză, la intrarea celui mai fashion club existent. 

Parol!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce îmi vine să sparg televizorul când îl văd pe Berceanu

Itinerariul unei duminici de octombrie